Henkilöstön Ilokuvaus = työhyvinvointia yksilölle ja yhteisölle

Minulla oli ilo ja kunnia päästä kuvaamaan parinkymmenen yrittäjänaisen tiimiä yhtenä kauniina joulukuisena päivänä viime vuonna. Edeltävinä päivinä oli ollut harmaata ja sateista, mutta jälleen kerran säiden jumalattaret olivat puolellamme ja saimme kauniin mutta kylmän sään itse kuvauspäivänä. Siitä lähtien, kun olen alkanut toteuttamaan erilaisia Ilokuvauksia, ovat kuvaussäät(ulkokuvauksien kohdalla) olleet joka ikinen kerta juuri kulloiseenkin tarkoitukseen sopivat. Haluan ajatella niin, että sydämellä tekemääni asiaa haluavat myös säät suojella.

Ulkona oli pakkasta niin, että kuvaajallakin sormet olivat kohmeessa. Siitä huolimatta nämä rohkeat ja valloittavat naiset heittäytyivät oman mukavuusalueensa ulkopuolella – niin suhteessa kameraan kuin pakkaseen liittyviin uskomuksiin. Siinä kauniissa jokimaisemassa kuvattavana ollessa heidän mielensä keskittyi aivan muuhun kuin kuvaukseen tai kylmyyteen. Hymyilin koko kuvauspäivän ajan niin, että poskissa tuntui ja sydämeni sykähteli ilosta heidän puolestaan. Mikä vapautuminen ja uskallus!

Ilokuvaus on lempeä ja voimauttava tapa toteuttaa henkilöstökuvauksia. Moni, jota olen kuvannut, on kertonut pelkäävänsä kameraa, tai jopa suorastaan inhoavansa kuvattavana olemista. Ilokuvauksen jälkeen nämä samat ihmiset ovat kertoneet vapautuneensa sekä suhteessa omakuvaansa että kameran edessä olemiseen. Voimaantunut ja itseensä rakkaudella suhtautuva asiakas on paras palkinto tekemässäni työssä.

Ilokuvaus voi olla erillinen henkilöstökuvauspäivä tai se voi olla osa erillistä yritysten Ilokuvaus-workshopia. Workshopeissa keskitymme löytämään työyhteisön omia voimavaroja ja vahvistamaan yhteishenkeä voimaannuttavan työskentelyn ja Ilokuvauksen keinoin. Yksinyrittäjille Ilokuvaus toimii työhyvinvointia edistävänä hetkenä, josta jää kuvien lisäksi voimaantunut olo.

Lämpimästi tervetuloa Ilokuvaukseen yksin tai yhdessä ❤ Anna

“When you do things from your soul,
you feel a river moving in you, a joy.”
– Rumi –

henkilo%cc%88kuvaus1_annart henkilo%cc%88kuvaus2_annart henkilo%cc%88kuvaus3_annart henkilo%cc%88kuvaus4_annart henkilo%cc%88kuvaus5_annarthenkilo%cc%88kuvaus6_annart henkilo%cc%88kuvaus7_annart

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s