Yrityskuvaus ja graafinen suunnittelu – AnnArt – Uusimaa – Porvoo

AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus5

Parasta yritystoiminnassa on se, että voin monipuolisesti hyödyntää omaa osaamistani asiakkaan parhaaksi. Kuvaustöihin tuo mukavaa vaihtelua se, että graafikkona saan olla mukana luomassa kokonaan uutta yritysilmettä ja imagoa. Myös graafikkona näen, että tärkein tehtäväni on saada luotua esiin asiakkaan syvin olemus ja ydin niin, että siitä tulee yhtenäinen yksilöllinen ilme. Lähdimme Anu Pellaksen kanssa suunnittelemaan hänelle kokonaisuutta, joka toisi esille Anun uskomattoman monipuolisuuden ja valovoimaisen persoonan. Polku kulki suurista suuntaviivoista ja linjauksista eri kokeiluiden kautta kohti tarkkojen yksityiskohtien hienosäätöä. Kuvasimme sekä business lifestyle -kuvia että erilaisia koulutusvideoita. Lisäksi suunnittelimme yrityssivut, joihin otimme mukaan myös uuden linjan mukaisen blogipohjan. Työ jatkuu vielä uusilla osioilla, joista kirjoitan lisää myöhemmin.

Parhautta koko projektissa on ollut se, että olen päässyt tutustumaan Anun tapaan tehdä työtä ja omalla esimerkillään sekä valovoimallaan toimia satojen ihmisten oppaana kohti juuri oman näköistä elämää. Suosittelen lämpimästi tutustumaan aivan huikeaan naiseen hänen uusien sivujensa ja somen kautta.

 

AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus6 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus9 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus10 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus14 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus17 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus19 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus16 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus26 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus27 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus28 AnuPellas_AnnArt_yrityskuvaus29

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s