Raskauskuvaus sisämiljöössä – AnnArt – Uusimaa – Porvoo

Raskauskuvaukset on helppo järjestää myös kotona sisämiljöössä. Minulla on käytössäni erilaisia taustakankaita, ja usein kotoa löytyy vaikkapa yksivärinen seinä tai verho, jota vasten on helppo kuvata. Ikkunan valo tuo vuodenajasta riippumatta kaunista lempää valoa kuviin. Kotona saan otettua parin niin halutessa myös ihania lifestyle -tyyppisiä kuvia: hypistellen tulevan vauvan suloisia vaatteita ja tavaroita, tunnelmoiden sylikkäin jne.

Sisällä kuvatessa ei myöskään tarvitse olla varuillaan sään suhteen, joten se onkin usein aikataulullisesti loppuraskaudesta varmempi kuvausympäristö. Kotimiljööstä on toki helppo lähteä vielä uloskin kuvailemaan, sään niin suosiessa. Kodin läheltä löytyy usein monia tuttuja ja kivoja ulkokuvauspaikkoja.

Odotuksen hehku on jotain taianomaista, ja se onnellisuus tarttuu kameran ruudulle kuin itsestään mukavia jutellen ja parin tarinaa kuunnellen.

Tämän postauksen ihanaa paria pääsin kuvaamaan aurinkoisena kevätpäivänä. Odotan innolla kuulevani, milloin odotettu pieni lahja syntyy ja pääsen kuvaamaan heille myös suloiset vauvakuvat. Voi rakkaus sitä vauvan tuoksua ja pieniä varpaita ❤ Ja voi kiitollisuus, mitä työtä saan tehdä!

Laajempi portfolio: www.annart.fi

Raskaus20_AnnArt Raskaus22_AnnArt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s