IhaNainen Ilokuvaus workshop äideille – AnnArt – Uusimaa – Porvoo

AnnArt_Ilokuvaus5

ILOKUVAUS® -WORKSHOP – matka ilon ytimeen

Järjestän Ilokuvaukseen® perustuvia workshopeja monenlaisille ryhmille: naisille, äideille, pariskunnille ja perheille.
Workshopit ovat tunteiden iloittelua, itsetutkiskelua, oivallusten jakamista ja ennen kaikkea täynnä aitoja ja kannustavia kohtaamisia.

IhaNainen -workshop äideille on sekä naiseudesta että äitiydestä iloitsemista. IhaNainen on hemmottelua, tunteiden tunnistamista ja jakamista, itsensä rakastamista ja omien vahvuuksien löytämistä. IhaNainen workshop voi olla myös osa ikimuistoisia polttareita tai syntymäpäiviä.

Kysy lisää, kerron mielelläni 🙂 anna@annart.fi

www.ilokuvaus.fi

Kokemuksia IhaNainen -workshopista Tara Langen äidistä naiseksi -ryhmässä:

En pidä yleensä valokuvattavana olemisesta ja koen ”poseeraamisen” epäluontevana. Ilokuvauksen kuvaustilanne oli niin rauhallinen ja myönteinen, ettei kuvausta ehtinyt jännittää. Anna rohkaisi lempeästi kääntymään ”sisäänpäin” kuvaustilanteessa, joten kuvista puuttuu jännittäminen ja teennäinen esiintyminen. Kuvaustilannetta edeltävä ryhmäkeskustelu oli mukava. Kiitos, ihanaa oli!

Hienoja oivalluksia ja rohkeutta ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä oli kuvattaessa, kun Anna vei meitä eri tunteiden kautta eri olotiloihin.

Kokemuksia ihaNainen äiti -workshopista Porvoossa:

Workshopissa pohdittiin omaa äitiyttä, vanhemmuutta ja naiseutta erilaisten tehtävien avulla. Jo ensimmäisen tehtävän aikana minut valtasi lämpimän energinen hyvänolon tunne. Tajusin siinä puhuessani, että hieman usvaisemman ajanjakson jälkeen minussa todentotta on jälleen virtaa kastella kylvämääni ihan eri tavalla kuin aikoihin! Tämä oivallus koski äitiyden lisäksi myös muita elämänalueita. Miten vapauttavaa!

Workshopissa erityisen voimauttavaa oli se, että vaikka meillä jokaisella äidillä on omat kasvukipumme ja kantapään kautta opitut läksymme, päivän aikana keskityttiin nimenomaan omiin vahvuuksiin. Miksi juuri minä olen niin IhaNainen nainen? Miksi juuri minä olen niin IhaNainen äiti?

AnnArtin Annan kuplivaisen aurinkoinen energia tarttui koko ryhmään heti ensi hetkestä alkaen, ja Anna kannatteli meitä osallistujia turvallisesti, jopa äidillisellä energialla, omassa prosessissamme.

Oli sekalainen porukka ja saatiin  todeta, että eri elämän tilanteissakin ajatukset äitiydestä ja naiseudesta pyörivät samankaltaista kehää. Tuli sanoitettua ajatuksia.

Tunnelma oli vapautunut ja rento. Välitön ilmapiiri, jossa sain oppia myös itsestäni ja muista ja pääsin eroon kuvattavana olemisen pelostani.

AnnArt_Ilokuvaus50

AnnArt_Ilokuvaus9 AnnArt_Ilokuvaus32 AnnArt_Ilokuvaus38 AnnArt_Ilokuvaus39 AnnArt_Ilokuvaus43 AnnArt_Ilokuvaus47

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s