Vastasyntyneen vauvakuvaus kotimiljöössä – AnnArt – Uusimaa – Porvoo

Vauva4_AnnArt

Vauvakuvaukset ovat ehdottomasti yksi lempikuvaustyöni. Rakastan sitä syvyyttä ja maailmankaikkeuden viisautta, minkä voi nähdä jo aivan vastasyntyneen vauvan silmistä. Perheiden kannalta vastasyntyneiden vauvakuvaukset ovat usein mukavin ja helpoin toteuttaa kotona tutustussa ympäristössä ja tuttujen tuoksujen lähellä.

Vastasyntyneet kannattaa kuvata ensimmäisten 2 viikon sisällä. Vauvan mahdolliset ihon oireet eivät vielä yleensä silloin ole ilmestyneet ja pienokaiset myös nukkuvat useimmiten vielä paljon. Tämä mahdollistaa vauvalle helpomman kuvauksen ja suloiset nukkumiskuvat. Teen vauvakuvaukset aina vauvan ja perheen ehdoilla varaamalla niihin paljon aikaa, jolloin esim. syöttö- ja vaipanvaihtotauot mahtuvat hyvin mukaan kuvausaikaan- Vauvakuvauksissa paras apu vauvan rentouttamissa on oman äidin tai isän kosketus ja lämpö. Jos vauva ei viihdy sängyllä tai korissa tms. voi kuvat hyvin ottaa vaikka sylissä niin, että laittaa vauvan alle jonkin pehmeän viltin. On hyvä muistaa, että unikuvien saaminen ei aina onnistu, sillä saattaa käydä niinkin, että vauvaa kiinnostaa tutkailla ympärillä hääräävää kuvajaa, vaikka olisi juuri ollut nukahtamaisillaan 😉Toisin sanoen vauva määrää tahdin ja kuvien luonteen.

Varaa aikasi kuvaukseen: anna@annart.fi

Tämä pieni prinsessa valloitti sydämeni viisaalla katsellaan ja ihanalla vauvan tuoksullaan. Kuvasin vauvan makuuhuoneen sängyllä ikkunasta tulevaa luonnon valoa hyödyntäen. Voi rakkaus, mitä ihanaa työtä saankaan tehdä

Vauva1_AnnArt Vauva2_AnnArt Vauva3_AnnArt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s