Jarkko Ahola ja Tessa Virta Band ystävänpäivän konsertti Porvoon tuomiokirkossa

JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-12

14.2.2016 jää sydämeeni mieleen päivänä, jolloin pääsin ikuistamaan yhteistä unelmaa. Unelmaa, joka lähti liikkeelle siitä, että Wanha Porvoo Rotaryklubi halusi lähteä tukemaan nuoria näiden unelmien toteuttamisessa. Klubi ideoi järjestää Jarkko Aholan Porvoon tuomiokirkkoon ystävänpäiväkonserttiin yhdessä porvoolaisen Tessa Virta Bandin kanssa. Sain kunnian ja ilon olla kuvaamassa konsertin tunnelmia. Kuvaus ei ole milloinkaan minulle ”vain työ” vaan olen kuvauksissa mukana koko sielullani. Sen vuoksi valitsen kuvaustehtävät huolella. Kun minua pyydettiin taltioimaan ystävänpäiväkonsertti, olin aivan innoissani tärkeästä ja koskettavasta tarkoituksesta. Oli sanomattakin selvää, että halusin lähteä mukaan tekemään yhdessä hyvää.

Konserttipäivänä pääsin hyvissä ajoin ennen h-hetkeä paikalle ottamaan testikuvia, katsomaan paikkoja ja laskeutumaan odottavaan tunnelmaan. Erityisesti valmisteluajasta mieleeni jäivät hymyt järjestäjien ja osallistujien huulilla. Tuntui, että kaikki tiesivät, että teemme yhdessä jotain poikkeuksellisen hienoa. Jo itse konserttipaikka, Porvoon tuomiokirkko, teki tapahtumasta erityislaatuisen.

Ovet avattiin 17.30, puoli tuntia ennen konsertin alkua. Kirkko täyttyi hymyilevistä ja iloisista ihmisistä muutamassa minuutissa. Selvästi artistia oli odotettu hartaasti. Jarkko Ahola otti yleisön ensimmäisistä nuoteista alkaen. Kuulimme kattavasti Aholan upeaa äänialaa. Oma jalka alkoi erityisesti vipattamaan Crazy little thing called loven tahtiin. Kyynelkanavat avasi Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja padot murtuivat Who Wants To Live Foreverin tahdissa. Pidin myös Tessa Virran omasta Suru -kappaleesta. Kaiken kaikkiaan koko ohjelmisto sopi täydellisesti konsertin ja paikan henkeen. Ystävänpäivä konsertin taltioiminen on tähän mennessä kohdalleni osunut suurin kunnia, mitä olen kohdannut työelämässäni. Sain myös toteuttaa sen juuri niin kuin toivoinkin: mahdollisimman vähäeleisesti ja artistin esiintymistä  kirkkoympäristössä kunnioittaen.

Taidanpa useana iltana nukahtaa näin: ”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie…”

Kun sanat eivät riitä. Kiitos ❤

JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-35 JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-14JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-31 JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-54 JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-15JarkkoAhola_14022016_Rotaryt_Tuomiokirkko_AnnArt-9

Yksi kommentti artikkeliin ”Jarkko Ahola ja Tessa Virta Band ystävänpäivän konsertti Porvoon tuomiokirkossa

  1. Kiitos näistä kuvista AnnArt. En päässyt konserttiin, mutta nämä kuvat ilmentävät sitä tunnelmaa, joka siellä kirkossa varmasti oli. Olen Jarkon ikuinen fani. Sydämellisiä kuvia sydämellisestä artistista. Tessan kuva on myös hieno.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s